nl-NLen-GBde-DE

Surfschool Bergen aan Zee is gevestigd naast/in hetzelfde paviljoen als De Jongens Bergen aan Zee.

De Jongens is een gezellig en eigentijds strandpaviljoen in het populaire Bergen aan Zee. De super mooie en leuke strandtent is onlangs geheel opnieuw opgebouwd en echt de leukste strandtent van Bergen aan Zee en omstreken. De sfeer is relaxt. Uit de boxen klinkt een Ibizasound, maar het kan ook Charles Aznavour zijn. En iedereen voelt zich thuis. Van jong tot oud en van rustzoekers tot sportievelingen.

Terwijl uw kind oof echtgenoot(te)/kennis of vriend/vriedin zich op het water aan het uitleven is met leuke en spannende watersporten, kunt u genieten van een heerlijk bedje met een windscherm. Of op het mooie terras van een kop koffie of een heerlijk koud biertje of glas wijn van uitstekende kwaliteit. 

De menukaart is niet heel erg groot, maar eerlijk en of je nu een gegrild kippetje aan tafel of op het strand wilt oppeuzelen, het kan allemaal.

De Jongens Bergen aan Zee behoort tot 1 van de 12 leukste strandpaviljoens van Nederland (http://www.dejongensbergenaanzee.nl/nieuws/leukste-strandpaviljoens-van-nederland)
bron: telegraaf

Open:
Dagelijks. Van ’s morgens vroeg tot de zon in de zee is gezakt.

Bezoek de site van De Jongens Bergen aan Zee

2073

Surfschool Bergen aan Zee, is gevestigd naast/bij het paviljoen De Jongens Bergen aan Zee. De Jongens staat bekend als een gezellig en eigentijds strandpaviljoen in het populaire Bergen aan Zee. Daarnaast maakt onze unieke surfschool het aanbod compleet.

De jongens Bergen aan Zee
2252
2550

Beachevent.com organiseert al ruim twintig jaar strandactiviteiten voor groepen van 10 tot 600 personen. We hebben twee vaste locaties in Noord-Holland (Bergen aan Zee en Castricum) maar bieden desgewenst ook programma's aan op andere locaties aan de Nederlandse kust. 

Beachevent