nl-NLen-GBde-DE

Op zoek naar een origineel schoolreisje?

Surfschool Bergen aan Zee heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van sportieve, educatieve schooluitjes. Watersportactiviteiten zoals golfsurfen en bodyboarden kunnen eventueel gecombineerd worden met strandspelen, creatieve workshops, educatieve duinwandelingen (in samenwerking met IVN) en/of excursies (in samenwerking met Natuurcentrum Parnassia).

We hebben ook een vaste standplaats in Castricum en kunnen bovendien schoolreisjes verzorgen op andere populaire Noordhollandse surfspots zoals Petten, Camperduin, Egmond aan Zee, Castricum en Wijk aan Zee.

Prijzen vanaf € 16,- p.p.

Voor het samenstellen van een pakket op maat kun je contact opnemen via info@surfschoolbergenaanzee.nl.

 

2073

Surfschool Bergen aan Zee, is gevestigd naast/bij het paviljoen De Jongens Bergen aan Zee. De Jongens staat bekend als een gezellig en eigentijds strandpaviljoen in het populaire Bergen aan Zee. Daarnaast maakt onze unieke surfschool het aanbod compleet.

De jongens Bergen aan Zee
2252
2550

Beachevent.com organiseert al ruim twintig jaar strandactiviteiten voor groepen van 10 tot 600 personen. We hebben twee vaste locaties in Noord-Holland (Bergen aan Zee en Castricum) maar bieden desgewenst ook programma's aan op andere locaties aan de Nederlandse kust. 

Beachevent