nl-NLen-GBde-DE

Disclaimer

Wij verzoeken u onderstaande informatie en voorwaarden zorgvuldig te lezen. Door deze site te raadplegen, stemt u automatisch in met deze voorwaarden. De pagina's en overige inhoud van onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten van de website zijn eigendom van Surfschool Bergen aan Zee of aan haar gelieerde ondernemingen.

Niets uit deze site mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van Surfschool Bergen aan Zee. Wijziging van de inhoud is uitdrukkelijk verboden. Sommige delen van onze website bevatten beelden die onder het auteursrecht van de relaties van Surfschool Bergen aan Zee vallen.

Tenzij anders aangegeven zijn de handelsmerkrechten van Surfschool Bergen aan Zee (of aan haar  gelieerde ondernemingen) van toepassing op alle merken die op onze website worden getoond. Dit betreffen onder andere alle merken en logo’s van Surfschool Bergen aan Zee en haar gelieerde ondernemingen. Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Surfschool Bergen aan Zee.

2073

Surfschool Bergen aan Zee, is gevestigd naast/bij het paviljoen De Jongens Bergen aan Zee. De Jongens staat bekend als een gezellig en eigentijds strandpaviljoen in het populaire Bergen aan Zee. Daarnaast maakt onze unieke surfschool het aanbod compleet.

De jongens Bergen aan Zee
2252
2550

Beachevent.com organiseert al ruim twintig jaar strandactiviteiten voor groepen van 10 tot 600 personen. We hebben twee vaste locaties in Noord-Holland (Bergen aan Zee en Castricum) maar bieden desgewenst ook programma's aan op andere locaties aan de Nederlandse kust. 

Beachevent