nl-NLen-GBde-DE

Je bent nooit te jong of te oud om te leren surfen! Elke golfsurfles duurt ruim anderhalf uur. De les begint met theorie over stromingen, houding, surfregels en veiligheid, daarna ga je de zee in om het geleerde in praktijk te brengen. Onder leiding van een ervaren en enthousiaste instructeur zul je al snel je eerste golf bedwingen, hoe vet! Gebruik wetsuit en board is inclusief.

We geven privelessen waarbij je alleen of met je eigen groepje les krijgt van 1 instructeur en we hebben naast de sundaysurfclub op zondag nu ook een groepsles op zaterdag van 11-12.30 uur. De les is voor iedereen alleen of met meerdere personen en de kosten zijn € 25,- per persoon inclusief gebruik wetsuit, board en er is 1 instructeur op maximaal 8 deelnemers. Les gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Aanmelden kan via info@surfschoolbergenaanzee.nl

De lessen duren 1,5 uur.

€ 60,- voor een privéles

€ 40,- p.p. (bij 2 personen)

€ 35,- p.p. (bij 3 personen)

€ 30,- p.p. (van 4 personen)

€ 25 p.p. (vanaf 5 personen)

 

 

2073

Surfschool Bergen aan Zee, is gevestigd naast/bij het paviljoen De Jongens Bergen aan Zee. De Jongens staat bekend als een gezellig en eigentijds strandpaviljoen in het populaire Bergen aan Zee. Daarnaast maakt onze unieke surfschool het aanbod compleet.

De jongens Bergen aan Zee
2252
2550

Beachevent.com organiseert al ruim twintig jaar strandactiviteiten voor groepen van 10 tot 600 personen. We hebben twee vaste locaties in Noord-Holland (Bergen aan Zee en Castricum) maar bieden desgewenst ook programma's aan op andere locaties aan de Nederlandse kust. 

Beachevent