nl-NLen-GBde-DE

Deze zomer is het jouw kans: een midweek lang met andere beachboys en -girls surfen, raften, powerkiten, volleyballen, banaanvaren en nog veel meer fun. Dit alles onder leiding van de leukste surfinstructeurs van Nederland. 

Een groot deel van de dag breng je op de golven door, daarnaast krijg je ook les over stromingen en veiligheid en gaan we een beachcleanup doen !

Iedereen tussen de acht en zestien jaar is van harte welkom. We delen je in in leeftijdsgroepen van 8-12 of 13-16 jaar. Uiteraard bij een vriendje of vriendinnetje. 

We sluiten de week af met een eigen beachburger als lunch en een surfwedstrijd. Na afloop krijgt iedereen een diploma. 

 

De kosten zijn € 225,- per midweek (ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur) Dit is inclusief lunch en drinken .

Inschrijven voor 1 dag kan op de dag zelf en alleen als er plaats beschikbaar is. Voor meerdere dagen (3 of 4) kan wel van te voren worden ingeschreven. De kosten voor 1 of meerdere dagen zijn € 50,- per dag.

Week 28: 6 t/m 10 juli ( Vol, do en vr op aanvraag)

Week 29: 13 t/m 17 juli (nog een aantal plaats beschikbaar)

Week 30: 20 t/m 24 juli (nog plaatsen beschikbaar)

Week 31: 27 juli t/m 31 juli (nog plaatsen beschikbaar)

Week 32: 3 t/m 7 augustus (nog plaatsen beschikbaar)

Week 33: 10 t/m 14 augustus (nog plaatsen beschikbaar)

 

 

 

Aanmelden kan via: info@surfschoolbergenaanzee.nl

Ook als je meer informatie wilt, kun je ons een mailtje sturen. 

2073

Surfschool Bergen aan Zee, is gevestigd naast/bij het paviljoen De Jongens Bergen aan Zee. De Jongens staat bekend als een gezellig en eigentijds strandpaviljoen in het populaire Bergen aan Zee. Daarnaast maakt onze unieke surfschool het aanbod compleet.

De jongens Bergen aan Zee
2252
2550

Beachevent.com organiseert al ruim twintig jaar strandactiviteiten voor groepen van 10 tot 600 personen. We hebben twee vaste locaties in Noord-Holland (Bergen aan Zee en Castricum) maar bieden desgewenst ook programma's aan op andere locaties aan de Nederlandse kust. 

Beachevent