nl-NLen-GBde-DE

O'Neill Surfschool Bergen aan Zee werd in de zomer van 1994 opgericht door Freek Aalmoes.


In de beginjaren kwamen mensen vooral om te leren windsurfen. In 1996 kwam de O'Neill Surf Academy naar Nederland om bij ons in Bergen aan Zee het golfsurfen te promoten. Sindsdien is de populariteit van deze sport ongekend gegroeid en hebben we al duizenden kids en volwassenen kennis laten maken met deze coole sport. Daarnaast geven we ook les in andere watersporten en kun je bij ons op het strand alle benodigdheden huren voor zeer toegankelijke prijzen.

Voor groepen hebben we een tweede locatie in Castricum en kunnen we bovendien activiteiten verzorgen op andere populaire Noordhollandse surfspots zoals Petten, Camperduin, Egmond aan Zee, Zandvoort en Wijk aan Zee. Voor een programma op maat kun je contact met ons opnemen via info@surfschoolbergenaanzee.nl.

De surfschool is onderdeel van Beachevent.com. Voor bedrijfsevents, personeelsuitjes, teambuilding en andere groepsactiviteiten verwijzen we graag naar www.beachevent.com

 

2073

Surfschool Bergen aan Zee, is gevestigd naast/bij het paviljoen De Jongens Bergen aan Zee. De Jongens staat bekend als een gezellig en eigentijds strandpaviljoen in het populaire Bergen aan Zee. Daarnaast maakt onze unieke surfschool het aanbod compleet.

De jongens Bergen aan Zee
2252
2550

Beachevent.com organiseert al ruim twintig jaar strandactiviteiten voor groepen van 10 tot 600 personen. We hebben twee vaste locaties in Noord-Holland (Bergen aan Zee en Castricum) maar bieden desgewenst ook programma's aan op andere locaties aan de Nederlandse kust. 

Beachevent